Skal din vin anmeldes?

Hvis du som reklamebureau, firma eller blot interesseret ønsker at få din vin anmeldt, kan du kontakte os for en adresse. Vi garanterer at alle fremsendte vin bliver anmeldt inden for en rimelig tid – for det meste inden for et par uger.

Skal din vin anmeldes, kan vi tilbyde dette:

Massiv markedsføring af vin, firma, reklamebureau og andre involverede parter via Twitter, Facebook og Instagram. Vi har en del besøgende på både Twitter og Facebook, og mange ser vores billeder på Instagram, så mange mennesker kommer til at læse om jeres produkter.

Vi anmelder efter Parker-skalaen, hvor vi ikke tager højde for bl.a. pris. Det vil sige, at du får en helt gennemskuelig karakter, der viser vinens kvalitet og potentiale. Vi kan ikke garantere, at din vin får mere end f.eks. de magiske 90 point. Ønsker du ikke anmeldelsen offentliggjort pga. dette, bedes dette meddeles os på forhånd.

Selve anmeldelsen af indsendt vin er underlagt ophavsret, men som indsender må du bruge udsnit af både tekst og billeder i forretningsøjemed uden vores accept. Dog maksimum 25 ord og 1 billede. Med tydelig kildeangivelse og link til artiklen på druerne.dk. Husk at dette kun gælder for firmaer med indsendt vin.

Har vi anmeldt en vin, som du sælger, så kontakt os for brug af vores indhold. Når anmeldelsen er offentlig, modtager du en mail fra os, så du ved lige præcis hvornår anmeldelsen er tilgængelig.

Send en mail til [email protected], hvorefter vi sender vores adresse.

Ud over at sende vinen til os, ser vi gerne at du sender en mail eller vedlægger et stykke papir med de oplysninger, som du ønsker skal indgå i anmeldelsen. Skal der bruges nogle bestemte links, billeder eller andre informationer, er vi nødt til at vide det på forhånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.