Om Druerne.dk

Druerne.dk er en blog skrevet af almindelige mennesker til almindelige mennesker. Vores mission er at skabe en god kontakt mellem vinens mystiske univers og den almindelige dansker.

Den almindelige dansker køber sin bordvin i supermarkedet eller hos vinhandleren, hvor man går efter en god oplevelse mellem pris og kvalitet uden at interessere sig synderlig meget for vinens sprog, udtryk og historie. Her vil man gerne have lidt råd og vejledning til køb af den rigtige vin, men interesserer sig ikke for udtryk såsom Cru Classé, vin de pays eller vinification. Problemet med mange supermarkeder er, at du nærmest ingen kvalificeret hjælp finder.

Her kan Druerne.dk hvilke dig. Vi samler løbende de smagsindtryk fra vores egne vine, blogger om dem på almindelig dansk og videregiver de erfaringer, tanker og indtryk, som vi møder i vores søgen efter den perfekte bordvin. Vi håber at du som læser kan blive klogere på, hvad du skal købe til weekendens hygge eller fest.

Druerne.dk drives og ejes af Brian Haahr-Nielsen og Kim Nymann Christensen samt nogle faste skribenter. Vi elsker alle en god vin, og står ikke i vejen for at smage nye og spændende vine, som vi finder på vores vej.

Vi gør opmærksom på, at vurderinger og udtalelser er vores egne. Vi bliver ikke købt til at snakke godt om vine eller varer, men modtager gerne smageflasker når en vinhandler ønsker et fremstød. Blot vi må sige vores ærlige mening om det vi smager. For smag er individuelt. Husk det.

Kontakt os

    Dit navn: (påkrævet)

    Din besked: