DéCalage Héritage fra Vinisimo

Dette er et sponsoreret indlæg fra vinisimo.dk.

Vinisimo har henvendt sig til os for at få os til at anmelde et par flasker vin fra jeres sortiment. På deres hjemmeside finder du vin, spiritus og tilbehør, og Vinisimo udvalgte en rød- og hvidvin til anmeldelse. Uheldigvis blev hvidvinen ødelagt under transport med GLS, så jeg måtte nøjes med anmelde rødvinen.

Bag Vinisimo står to mænd, der bor i hver sin ende af landet. Den ene har familie i Frankrig, der har daglig kontakt til de leverandører, der leverer vin til Vinisimo. Tanken bag firmaet er at have fokus på fransk vin, hvor kvalitet og pris går op i en højere enhed. Derfor finder du ikke store rabatter og deals på udsalgssider, da vinene i forvejen er fornuftig prissat.

Udover DéCalage Héritage forhandler Vinisimo også følgende vin fra producenten:

DéCalage Héritage er en sydfransk, organisk rødvin fra Languedoc. Her har druen carignan hersket i mange år, men i dag er området en større legeplads, hvor der plantes en masse forskellige stokke. Denne vin er lavet på syrah og grenache, der er meget typisk i Languedoc, og den har lagret 12 måneder i egetræstønder.

DéCalage Héritage har en mørk farve og en kraftfuld duft af solbær og peber. Smagen starter med en lidt sødlige og lette noter på tungen blandet med lidt lakridsrod, men bliver hurtigt mere syret. En let dog tør eftersmag med bid i kinderne. Vælger du at ilte vinen fremstår den mere rund og biddet i kinderne forsvinder.

Vinen er let at drikke og viser tydelige tegn på sydfranske aner.

DéCalage Héritage

Point - 89%

89

point

Typisk sydfransk stil

Om Kim Nymann

Druernes kreative talent hvor jeg løser design- og grafikudfordringer. Frankofil med hang til Bourgogne og Champagne - samt tysk Riesling. Jeg elsker komplekse og udfordrende vine, der efterlader et indtryk og smil på læben.

Læs også

Cloudline Pinot Noir fra USA er elegant Oregon-vin

Egentlig var jeg på jagt efter vinglas, men kommer hjem med Cloudline Pinot Noir – …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.