Konkurrence

Konkurrence: Vind 6 flasker vin med Winefamly og Druerne

Vi har tidligere skrevet om vores samarbejde med Winefamly. I den forbindelse skal vi jo fejre, at det snart er jul og at Winefamly netop har fejret 1 års fødselsdag. Derfor har vi lavet en lille konkurrence sammen med Winefamly hvor du kan vinde vin eller gavekort til køb på Winefamly. Idet der bliver solgt en hel del vin i Winefamlys webshop, har vi udvalgt 6 af nogle af de mest populære flasker. Her snakker vi vine fra Tyskland, Italien, Australien og USA.

Konkurrence med Druerne.dk og Winefamly.com

Vi er stolte over at kan meddele, at vi har fundet frem til hele 3 præmier i vores lille konkurrence:

Konkurrence

Forøg dine chancer – deltag i konkurrencen på både blog, Facebook og Instagram

Vi kører konkurrencen på tre forskellige kanaler: Både på bloggen, Facebook og Instagram. Du kan vælge at deltage et af stederne, men ved at deltage alle tre steder forøger du hermed dine chancer markant, og du er et skridt nærmere en af præmierne.

På Druerne.dk skal du svare på 3 meget simple spørgsmål herunder. Har du fulgt med her på bloggen, er du allerede godt rustet.

På Facebook skal du synes godt om Druernes Facebookside og kommentere på vores opslag om konkurrencen. Ønsker du at tagge eller dele med en ven, bliver vi glade, men det er ikke et krav for at deltage i konkurrencen. Link: Facebook

På Instagram skal du følge Druernes Instagramprofil. Derudover skal du tage et billede af en vin du har drukket eller gerne vil drikke, tagge det med #juledruer og beskriv vinen med 1 ord. Link: Instagram

Af alle deltagere udtrækker vi 3 heldige vindere, der bliver kontaktet direkte og vinderens navn bliver offentliggjort på alle kanaler.

Om Kim Nymann

Druernes kreative talent hvor jeg løser design- og grafikudfordringer. Frankofil med hang til Bourgogne og Champagne - samt tysk Riesling. Jeg elsker komplekse og udfordrende vine, der efterlader et indtryk og smil på læben.

Læs også

Vinder af fødselsdagskonkurrencen

Vi har udtrukket den heldige vinder af vores fødselsdagskonkurrence. Læs med for at finde ud af, om du har vundet en flaske 2008 Crozes-Hermitage Les Jalet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.