Hjem » Nyheder » Vin på sodastream manér – The Miracle Machine

Vin på sodastream manér – The Miracle Machine

The Miracle MachineHvad siger du til at kunne lave din helt egen vin, på samme måde som du laver kaffe via kapsler eller sodavand på din sodastream-maskine?

Den udfordring har Kevin Boyer og Philip James taget op, og startet et crowdfunding-projekt på Mashables hjemmeside. De er begge 2 vineksperter gennem et liv med vin som fokus. De holder hjemme i Walnut Creek i Californien, hvor de sammen med deres IT-venner i Silicon Valley har brygget et koncept sammen: “The Miracle Machine”.

Så lidt som biblen foreskrev Jesus lavede vand til vin, forsøger Kevin og Philip at skabe deres Miracle Machine. Den skal ved hjælp af tørrede druepulverpakker, som opløses og varmes i maskinen, blive til drikkeklar vin. Du styrer maskinen via din smartphone, hvor du sammensætter ønskerne til den vin der skal brygges.

De forventer en pris på 499$ for en maskine. Hvortil der så skal bruges blandinger der forventes solgt via Amazons netbutik.

Se videon her om hvordan The Miracle Machine fungerer:

Hvis du vil vide mere om produktudviklingen, kan du besøge hjemmesiden http://themiraclemachine.net/, ligesom du kan støtte op om projekt på Mashable.

Om Brian Haahr-Nielsen

Den digitale nørd der elsker teknik, gerne flankeret af en god flaske fra Beaujolais, Bourgogne eller nord Italien. Men resten skal også smages og udforskes. Elsker en god vinøs overraskelse.

Læs også

Winefamly

Druerne.dk i nyt samarbejde med Winefamly

Vi er stolte af at fortælle, at vi har indgået samarbejde med Winefamly om at …

Skriv en kommentar

Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.