VinExpo Beijing 2014 er aflyst

VinexpoBeijingVinExpo havde planlagt at udvide deres konferencer til en ny mere, i det hurtigt voksende område i østen. Interessen for vin er steget markant i det østlige Asien. Dermed var Beijing målet for en Vinexpo i 2014. Men disse planer må desværre nu opgives. Det er nemlig ikke lykkes at få de nødvendige autorisationer ud af de kinesiske myndigheder.

De har ikke fået nogen begrundelse for afslaget, og vil derfor heller ikke forsøge bruge flere kræfter på at prøve igen. Det har været en svær kamp at køre kommunikation med myndighederne, som i sidste ende endte med en blank afvisning.

VinExpo har i dag allerede events 2 gange årligt i både Bordeaux og Hong Kong.  Afvisningen vil betyde, at de vil give mere fokus på Hong Kong, da de vil udvide pladsen til standerne med hele 50%, så de når op på 15.000 m². Selvom det ærger VinExpo at misse Beijing.

Beijing ville nemlig være en vigtig døråbner mod de nordlige provinser i Kina.

Spekulanter mener, at afvisning fra de kinesiske myndigheder skyldesd en politiske og økonomiske situation i Kina, siden den nye regering tog over i oktober.

 

Om Brian Haahr-Nielsen

Den digitale nørd der elsker teknik, gerne flankeret af en god flaske vin til hyggelige stunder. Vin skal nydes, vin skal overraske. Og så skal den være prisen værd. Lige meget om det er fra supermarkedet eller vinbutikken.

Læs også

Winefamly

Druerne.dk i nyt samarbejde med Winefamly

Vi er stolte af at fortælle, at vi har indgået samarbejde med Winefamly om at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.