3 år med Druerne.dk

Det er tid til forandring. Et gammelt udtryk lyder “hvorfor ændre noget der fungerer?”, men vi vil hellere bruge udtrykket “hvorfor blive ved det gamle, når man kan optimere?”. Med den tankegang gik vi vores 3 års jubilæum i møde med at relancere Druerne.dk på en endnu bedre måde end nogensinde før.

Vi har længe gået med overvejelser om at ændre vores design. Ikke at der var noget galt med det “gamle” Druerne.dk, men mere fordi vores behov til nutidigt design og kraftigere servere var nødvendigt. Vi får flere og flere læsere, og på nuværende tidspunkt besøger hver måned mange tusinde læsere vores blog, hvilket vi er fantastisk glade for. Vi sætter pris på hvert enkelt besøg, så vi kan sprede den gode karma om vin.

Vi har derfor flyttet vores blog til helt nye og lynhurtige servere hos BKNNet, der kan levere meget mere plads og hurtige svartider. Det betyder samtidig en større udgift til drift af bloggen, og vi har derfor lagt et par reklamer på bloggen for at kan tjene lidt ind, så vi kan blive ved med at optimere bloggen.

druerne_nyt_design

Hvad nu?

Der har den sidste måneds tid været meget stille her på Druerne.dk, hvilket ligger til grund for vores udvikling af det nye design. Men bare rolig… det vil ikke forblive stille! Vi har en masse nye initiativer på tegnebrættet og en masse nye anmeldelser, der ligger og venter på at komme ud. Vi vil fokusere mere på tema og gøre bloggen mere simpel at navigere rundt i. Vi tænker meget i simplicity – og sådan skal Druerne.dk genkendes. Eller som Leonardo da Vinci udtrykte sig:

“Simplicity is the ultimate form of sophistication”.
– Leonardo da Vinci

Med disse ord håber vi på at kan tilbyde dig et endnu bedre Druerne.dk – os der elsker vin!

Om Kim Nymann

Druernes kreative talent hvor jeg løser design- og grafikudfordringer. Frankofil med hang til Bourgogne og Champagne - samt tysk Riesling. Jeg elsker komplekse og udfordrende vine, der efterlader et indtryk og smil på læben.

Læs også

Winefamly

Druerne.dk i nyt samarbejde med Winefamly

Vi er stolte af at fortælle, at vi har indgået samarbejde med Winefamly om at …

En kommentar

  1. Stort tillykke fra Drueposten.dk ! Lad de næste tre år blive fyldt med vinøse godter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.