Bliv vinekspert på rekordtid

Du kan nu hurtigt blive din egen vinekspert på meget kort tid vha. Googles nye service Google Duft.

Ved hjælp af Google Aromabank og ekspertpaneler, der sammensætter billeder, beskrivelser og aromaer, kan du sidde foran din skærm og prøve din viden og kunnen inden for vinens verden. For at styrke dine sanser, har Google valgt at tage mange andre dufte med, så du hurtigt lærer at adskille de forskellige dufte fra hinanden. Der er mere end 15 millioner duftbytes at vælge imellem.

Når du er blevet så god til at adskille de forskellige dufte, kan du blive lige så god vinanmelder som os andre – bare på rekordtid.

Prøv det nye intelligente tiltag fra Google her.

Google Duft

Om Kim Nymann

Druernes kreative talent hvor jeg løser design- og grafikudfordringer. Frankofil med hang til Bourgogne og Champagne - samt tysk Riesling. Jeg elsker komplekse og udfordrende vine, der efterlader et indtryk og smil på læben.

Læs også

Winefamly

Druerne.dk i nyt samarbejde med Winefamly

Vi er stolte af at fortælle, at vi har indgået samarbejde med Winefamly om at …

En kommentar

  1. Som de fleste af jer – hvis ikke alle – fandt ud af, var dette en aprilsnar. Det kunne være sjovt at se, hvor mange af jer, der egentlig duftede efter foran computerskærmen eller brugte næsen til at trykke på smartphonens skærm.

    Vi håber I alle havde en god aprilsnar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.