Ny spillefilm om vin på vej – Red Obsession

Red ObsessionDer er ikke mange spillefilm, som omhandler produktionen af vin, og alt det der foregår omkring en vins levetid.  Men nu er der en film på vej, som dykker ned i Bordeaux og ikke mindst den økonomi som er i spil på de dyre Bordeaux vine. Filmen vil kigge på hvordan de kinesiske kunder er begyndt at finde interesse for både vinen, men som nævnt også den økonomi der ligger bag.

Det er ikke meget information der endnu er ude om filmen, når man ser på fx. IMDB eller Red Obsessions officielle Facebook side. Og det på trods af, den i morgen for premiere til Berlins internationale Film Festival. Decanter har dog fået lov at se filmen og beretter på deres hjemmeside om at filmen starter flot ud på Chateau Cos d’Estournel og deres flotte omgivelser. Ligesom der i filmen vil være udtalelser fra en række at de kendte vineksperter:

  • Christian Moeuix
  • Jancis Robinson
  • Steven Spurrier
  • Michel Bettane
  • Jeannie Cho Lee
  • Ch’ng Poh Tiong
  • Francis Ford Coppola
  • Robert Parker
  • Oz Clarke
  • Michael Parkinson

Red Obsession varer 75 minutter fra start til slut. Og holder en fornuftigt tempo som holder seeren fanget. Dog snakker folk om at den måske udkommer for sent i forhold til emnet der dækkes omkring det Frankrig-Kina forhold. Filmen blev nemlig optaget i 2011, så kritikere antyder at den burde have været ude allerede sidste år.

Jeg er spændt på at se, om vi her Danmark kan få lov at få et kig på den. Den rammer nok ikke de store biograffer herhjemme. Men måske vi kan være heldige at få den på TV eller via nogle af de snart mange streaming services der er dukket op det sidste lille års tid. Meld gerne ind, hvis du spotter den.

Om Brian Haahr-Nielsen

Den digitale nørd der elsker teknik, gerne flankeret af en god flaske vin til hyggelige stunder. Vin skal nydes, vin skal overraske. Og så skal den være prisen værd. Lige meget om det er fra supermarkedet eller vinbutikken.

Læs også

Winefamly

Druerne.dk i nyt samarbejde med Winefamly

Vi er stolte af at fortælle, at vi har indgået samarbejde med Winefamly om at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.