Stemningsbilleder fra besøg hos Skærsøgaard

Kim og jeg var for nyligt på besøg i Dons ved Kolding, hvor Danmarks første vingård, Skærsøgaard, blev opført for 14 år siden. Ejeren Sven Moesgaard tog os på en fin fortælling om hans udvikling gennem de 14 år, samt hvad vin betyder for ham.

Sven er en hyggelig vinbonde, som virkelig nyder at fortælle om hans vine og produktions maskinel. Og han er fyldt med anekdoter fra hans liv og færden i vinbranchen.

Danske vine har endnu ikke ramt supermarkederne, og derfor er det heller ikke den brede danske befolkning der har stiftet bekendtskab med disse. Og når man møder en der endelig har smagt en dansk vin, så rynker de nogle gange lidt på næsen.

Vi fik lov at smage en på række af Skærsøgaards præmierede vine. Og endda også de nyligt guld medalje vindende vine. Og vi må sige, at vi blev positivt overraske over vinenes kvalitet.

Her viser vi lidt stemningsbilleder fra vores besøg:

Om Brian Haahr-Nielsen

Den digitale nørd der elsker teknik, gerne flankeret af en god flaske vin til hyggelige stunder. Vin skal nydes, vin skal overraske. Og så skal den være prisen værd. Lige meget om det er fra supermarkedet eller vinbutikken.

Læs også

2014 bliver et super år for Dansk vin

2014 har budt på fantastisk vejr. Det kan vi sikkert alle blive enige om. Især …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.