Super drue høst hos de Californiske vinproducenter

I sidste uge kom det frem, at høsten i Frankrig og især Beaujolais er hårdt ramt af en skidt sæson, som nærmest har halveret høsten. Helt anderledes går i det i Californien.

I Californien taler man nærmest og en rekord god høst, med større drue mængder. Og ikke nok med det, så har kvaliteten også fået et stort hak op af stigen.

Året har vist sig fra sin bedste side i Californien, og givet perfekte vejrforhold. Og det har især Pinor Noir druen haft godt. Den har vokset sig godt tung på Wolff vineyards og Winery i Edna Valley. Ejeren Jean-Pierre Wolff, melder at det ikke kun er sukker niveauet der er godt, men også syre og pH niveauet er helt i top. Og sidst men ikke mindst, så er druens smag er fantastisk i år.

Så hold øje med Pinot Noir fra Californien, med årgang 2012 stemplet på flasken. Selvom der jo lige går et godt stykke tid, før vi ser de første af dem på hylderne. Så hav det i mente, at 2012 har skabt druer, der har et perfekt grundlag for at skabe nogle fantastiske vine.

Kilde: Western Farm Press

Om Brian Haahr-Nielsen

Den digitale nørd der elsker teknik, gerne flankeret af en god flaske vin til hyggelige stunder. Vin skal nydes, vin skal overraske. Og så skal den være prisen værd. Lige meget om det er fra supermarkedet eller vinbutikken.

Læs også

Winefamly

Druerne.dk i nyt samarbejde med Winefamly

Vi er stolte af at fortælle, at vi har indgået samarbejde med Winefamly om at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.