Guinness vin rekord sat i Napa Valley

NapaValleyWineRecord
Guinness official tæller løs

I søndags hold Charles Krug Winery i St Helena et rekord forsøg, for at slå kinesernes rekord fra 2011 i den længste rullende skål med vin.  Kineserne nåede en uafbrudt kæde på ialt 321 personer, i en lang kørende skål.

Dette ville amerikanerne forsøge at gøre efter. Derfor lykkedes det dem at samle hele 487 personer, til at slå rekordforsøget. Guinness World Record officials var mødt op til at holde øje med, at reglerne blev fulgt efter bogen.

Sådan sættes Guinness rekorden

Reglerne for at rekorden kan sættes er som følger: Kæden af personer skal fungere som en slags domino effekt. Første person skåler med nummer 2 og drikker en tår vin. Derefter drejer person 2 sig og skåler med person 3 og drikker en tår vin. Og sådan skal det fortsætte uden afbrydelser for at blive godkendt.

Og de nåede målet. Og rekorden blev godkendt. Se stemnings billeder fra eventet i følgende video:

Skal vi forsøge at slå rekorden her i Danmark?

Om Brian Haahr-Nielsen

Den digitale nørd der elsker teknik, gerne flankeret af en god flaske vin til hyggelige stunder. Vin skal nydes, vin skal overraske. Og så skal den være prisen værd. Lige meget om det er fra supermarkedet eller vinbutikken.

Læs også

Oxford Vinleksikon

Oxford Vinleksikon 4. udgave udkommer medio oktober

Oxford Vinleksikon udkommer snart i 4. udgave. Dette er den ultimative julegave til vinnørden, der intet andet juleønske har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.