Graham Beck Brut

For et stykke tid siden stormede jeg igennem Super Brugsen efter nogle enkelte varer, som vi stod og manglede. Det var en af de ture, der samlet set tager 1½ minut, så alle andre kunder har bare at flytte sig. Men lige pludselig fik jeg en stor lyst til mousserende vin, men Super Brugsen er ikke forretningen med det helt store udvalg. Jeg faldt dog over denne sydafrikanske producent Graham Beck, der laver en mousserende vin på en blanding af Chardonnay og Pinot Noir.

Denne sydafrikanske mousserende vin bliver importeret igennem Coop, og jeg fandt den også til normalprisen. Til den pris forventer jeg lidt mere af både syre, frugt og helhed, som de billige flasker ikke kan give mig – f.eks. Moscato d’Asti Le Fronde til 59 kr.

Den har masser af skum, men det er hurtigt forsvundet og ikke så fint med små bobler. Lidt ærgeligt, for hvis vinen skuffer allerede ved start, så skal der meget til for at imponere. Men lad ikke det skuffende syn afgøre vinens skæbne. Farven er mørkgylden dog uden det store spil.

Fint emblem der får flasken til at virke eksklusiv

Duften har tydelig æblearoma men er lidt flad og uden karakter. Ikke kedelig men den overrasker heller ikke.

Smagen er lidt syrlig fra kulsyren dog uden frugtsyre eller garvesyre. Meget mild smag og lidt neutral i smagen. Eftersmagen har undertoner af gær.

Samlet set en okay smag men lidt skuffende oplevelse. Køb den på tilbud for at få noget for pengene.

Om Kim Nymann

Druernes kreative talent hvor jeg løser design- og grafikudfordringer. Frankofil med hang til Bourgogne og Champagne - samt tysk Riesling. Jeg elsker komplekse og udfordrende vine, der efterlader et indtryk og smil på læben.

Læs også

DeCalage Heritage

DéCalage Héritage fra Vinisimo

Dette er et sponsoreret indlæg fra vinisimo.dk. Vinisimo har henvendt sig til os for at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.