Sådan finder du den rigtige julevin

Der er mindre end en uge til jul, og du har endnu ikke fundet en julevin. Hvad gør du?

Du kan gå i panik og ende med en vin fra nærmeste supermarked, for du fik aldrig taget dig sammen til at finde frem til den vin, der passer lige præcis din menu og personlig smag. På denne måde får du en eller anden vin, så måske vil passe til menuen – lidt ligesom at spille Lotto. Men hvad er chancen for at du finder den rette vin?

Du kan også spørge på dit arbejde eller omgangskreds om hvilken vin de andre skal have. Og så køber du den samme. For hvis de kan lide den, så kan du vil også. Lyder det som en god idé? At følge alle andre og gøre som de gør?

Nej, vel? I stedet bør du – hvis du stadig er på Herrens mark – læse denne artikel om hvordan du finder den rigtige julevin. Det er en kort men simpel artikel, hvor du bliver tager gennem de 4 udfordringer og de 4 egenskaber ved god julevin. Mads Jordansen fra Winelab.dk har skrevet en artikel om alle de potentielle julevine, som han har drukket i de sidste mange uger. Han samler det hele sammen til en artikel, hvor han beskriver nogle julevine, som passer til de forskellige julemiddage. Han kommer ind på kriterier til en god julevin og til sidst slutter han af med nogle forslag på klassisk, oversøisk, moderne og utraditionelt julevin.

Det er ikke for at reklamere for Winelab.dk, men denne artikel er så god og så simpel, at alle bør læse den. I stedet for at genskrive hele artiklen (hvilket jeg desuden er sikker på, at Mads ikke er ret glad for), så bør du læse artiklen for at finde den rigtige julevin 2011.

Link til artiklen: Sådan finder du den bedste julevin

God julejagt!

Om Kim Nymann

Druernes kreative talent hvor jeg løser design- og grafikudfordringer. Frankofil med hang til Bourgogne og Champagne - samt tysk Riesling. Jeg elsker komplekse og udfordrende vine, der efterlader et indtryk og smil på læben.

Læs også

Carvalhas Tawny

Quinta das Carvalhas 10 Years Tawny

Det er juleaftens dag og du har selvfølgelig styr på maden til i aften. Selvfølgelig …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.