November måneds tilbud

Det kommer lidt sent, men det er aldrig for sent at finde tilbud i butikkerne. Vi kommer tættere og tættere på julen og skal også snart finde en julevin. Derfor bør du allerede nu begynde at planlægge din julemenu – samt finde frem til dem perfekte julevin.

I denne måned fokuserer vi på vin, der passer ind i den kolde og mørke november måned. Der kommer mange krydrede og varme retter på bordet, og dertil kræves en god og fyldig vin. Forslag til julemenuen kommer først i december måned, men har du allerede gjort dig nogle tanker, kan du slå til med det samme.

Vild Med Vin

Hos VildMedVin.dk finder du en spændende hverdagsvin. Gastro havde mange roser til vinen:

Cosecheros y Criadores har leveret mange års succes på det danske marked og har altid stået for rimelige priser og prisbillige sællerter. Deres Infinitus på Malbec smager bragende godt, er langt fra kompleks og alvorlig, men som hverdagsvin er den svær at slå her i efteråret. Umiddelbar og alligevel ret fast – både novicer og vinnørder kan være med.

Til 59,95 kr finder du en vin, som tilmed fik roser fra Søren Frank i Berlingske, der gav vinen 5 stjerner og disse ord med på vejen:

Mørk, varm og meget saftig med et strejf af bolsje – brombær, hindbær og blommer.” Seriøs power for pengene.

Denne vin passer godt til krydrede eller tunge retter – perfekt i november måned.

Køb vinen hos VildMedVin.dk.

Atomwine.dk

Atomwine har netop fået en oplagt vintervin hjem. Der er tale om en spansk 100% Tinta de Toro, der dog er ung, men ikke så ung, at den ikke vil være god til denne måneds vintermad.

Den koster kun 85 kr og til den pris vil den ikke skuffe. Druen Tinta de Toro er en lokal variation af Tempranillo fra distriktet Toro. Det er Spaniens svar på Cabernet Sauvignon med en lav syre og smag fra ribs, blomme, kirsebær, lakrids, chokolade, blomster og sød parfume.

Køb vinen hos Atomwine.dk.

Skjold Burne

Månedens sidste bud kommer fra Skjold Burne. De har fundet en kraftig og ung Shiraz fra Sydafrika, som står godt til vintermad og den fede julemad. Her er tale om en Shiraz-vin med intensitet og kraft fra de 12 måneders fadlagring. Denne vin er kraftigere end de andre to anbefalede vine, så hvis du er til en lidt kraftigere vin med smagen af blommer, brombær, mynte, vanilje og kirsebær, så skal du vælge denne.

99,75 kr i forretningerne og i webshop.

Om Kim Nymann

Druernes kreative talent hvor jeg løser design- og grafikudfordringer. Frankofil med hang til Bourgogne og Champagne - samt tysk Riesling. Jeg elsker komplekse og udfordrende vine, der efterlader et indtryk og smil på læben.

Læs også

Vinoli

Amerikansk vin fra Vinoli – #3: 2013 Discoveries Cabernet Sauvignon

3. og sidste amerikanske vin fra Vinolis Vinbox. Jeg kigger på både vinens test og Vinbox samt om vinabonnement er en god ide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.