Vinder af fødselsdagskonkurrencen

Jeg vil først gerne sige tak til alle deltagere af vores fødselsdagskonkurrence. Mange personer har deltaget – mange flere end jeg kunne drømme om. Det er dejligt, når vores læsere deltager aktivt – både i konkurrencer og ved at kommenterer vores artikler.

Alle besvarelser på nær en var rigtige (det rigtige svar var selvfølgelig Henrik Valder Jensen), og for at lodtrækningen skulle være helt fair for alle, har jeg ladet regnearket udvælge en tilfældig deltager. Så jeg har ikke haft en finger med i spillet om udtrækningen. 🙂

Og vinderen er…

Den heldige vinder er:

Henning Sørensen

Mange gange tillykke med 2008 Crozes-Hermitage Les Jalet. Vi håber, at den falder i god smag.

Om Kim Nymann

Druernes kreative talent hvor jeg løser design- og grafikudfordringer. Frankofil med hang til Bourgogne og Champagne - samt tysk Riesling. Jeg elsker komplekse og udfordrende vine, der efterlader et indtryk og smil på læben.

Læs også

Quirky konkurrence

Ravenswood har afholdt konkurrence i samarbejde med PR bureauet Hill & Knowlton. Og derfor blev vi også …

En kommentar

  1. Stort tillykke Henning. Håber den smager dig godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.