Oktober måneds tilbud

I forbindelse med vores nye design, har vi valgt at droppe Ugens Tilbud, idet der lå alt for meget arbejde i det hver uge. Men vi ønsker ikke at droppe tilbudsvine helt, har vi valgt at indføre Månedens Tilbud, hvor vi hver måned vil finde nogle gode tilbud, som er noget specielt. Det vil primært være vintilbud fra webshops og vinforretninger, idet deres tilbud som regel gælder lidt længere end supermarkedernes.

I oktober måned starter vi lidt blødt ud med et par gode tilbud, som samtidig er værd at køre efter.

Atomwine.dk

Denne webshop har altid rester på lageret, hvor enkelte flasker sælges for en slik. I oktober måned er det værd at kigge på en flaske 2008 E. Balland fra Coteaux du Giennois. En frisk og frugtrig vin til kun 65 kr – normalpris 115 kr. Denne skal drikkes senest 2013.

http://atomwine.dk/product.asp?product=12641

Skjold Burne

I Skjold Burne finder du en flaske italiensk Barolo fra Piemonte. En 2006 Barolo DOCG Beni di Batasiolo til 99,75 kr – normalpris 259,75 kr. Intensitet og fløjl er nøgleordene i denne flaske.

http://www.skjold-burne.dk/Sortiment/documents/LoesbladVinhoest2011.pdf

Om Kim Nymann

Druernes kreative talent hvor jeg løser design- og grafikudfordringer. Frankofil med hang til Bourgogne og Champagne - samt tysk Riesling. Jeg elsker komplekse og udfordrende vine, der efterlader et indtryk og smil på læben.

Læs også

Vinoli

Amerikansk vin fra Vinoli – #3: 2013 Discoveries Cabernet Sauvignon

3. og sidste amerikanske vin fra Vinolis Vinbox. Jeg kigger på både vinens test og Vinbox samt om vinabonnement er en god ide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.