Fødselsdagskonkurrence

I anledningen af vores fødselsdag vil vi gerne udlodde en flaske vin til en heldig vinder. Vi har derfor allieret os med Vinoble Vejle, som har sponsoreret en flaske vin.

I sidste vinsmagning i Vinoble Vejle deltog Brian i Shiraz-smagningen og var imponeret over en bestemt flaske, som han også købte et eksemplar med hjem.

Den heldige personer vinder en:

Det drejer sig om 2008 Crozes-Hermitage Les Jalet fra Paul Joboulet Ainé, som han gav disse fine ord med på vejen:

Her fanger man igen den typiske Shiraz duft, som en sådan kraftbasse skal afgive. I munden mærker man en mere syre holdig shiraz vin. Her brager den klassiske pebersmag igennem, men smagen er komplex og giver mange kryderede oplevelser. Der kommer nuancer af fx. kirsebær og lakrids. Men selvom det er kraftkarl, så er den også blød og sammenhængende i smagen. Og den afgiver en slutning af med en behagelig tannin, som holder ved og behager.

Jeg prøvede tidligere en flaske fra Paul Joboulet Ainé, og denne slår den helt klart. Det blev også den vin jeg vurderede som bedste vin til prisen ved denne smagning. Og derfor måtte jeg også snuppe en flaske med hjem til en mere grundig smagning. Pris normal 189 kr – på tilbud til 149 kr.

Sådan deltager du

Vinoble Vejle har været så flink at sponsorere en flaske vin til konkurrencen, og for at vi ikke blot forærer vinen væk, så skal du svare på et enkelt spørgsmål om netop Vinoble Vejle. Konkurrencen løber til og med mandag d. 10. oktober 2011.

Opdatering: Pga. en teknisk fejl kunne du søndag ikke få adgang til skemaet. Derfor er konkurrencen forlænget til mandag d. 10. oktober.

Får du lyst til at besøge forretningen på Vestergade 24 i Vejle midtby, bliver du let inspireret af alle vinene. Specielt de europæiske (og i særdeleshed de franske) vine er i højsædet, og det bliver svært at gå derfra uden en flaske i hånden.

Spørgsmålet i konkurrencen er ikke svært, men det kan være, at du får brug for hjælp undervejs. Her vil jeg henvise til Vinoble Vejles hjemmeside.

Held og lykke!

Om Kim Nymann

Druernes kreative talent hvor jeg løser design- og grafikudfordringer. Frankofil med hang til Bourgogne og Champagne - samt tysk Riesling. Jeg elsker komplekse og udfordrende vine, der efterlader et indtryk og smil på læben.

Læs også

Tillykke med fødselsdagen!

druerne.dk har fødselsdag og fylder 1 år. Det skal da fejres! Læs med her hvordan vi fejrer vinbloggen - og hvordan du kan deltage.

2 Kommentarer

  1. Jens Hellerup Olsen

    Prøv vine fra tjekkiet i det østelige, kommer der selv, og syntes det fremragende vine,

    • Kim Nymann Christensen

      Tænker du på nogle specielle? Er det i forbindelse med Shiraz-druen, jeg skriver om her? Har fået et par stykker derfra, men kan ikke huske hvilke det var.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.