Passieno Verona på tilbud i Føtex

Når man sidder weekend efter weekend og løseligt kigger bunkerne af reklamer igennem, så har de fleste supermarkeder altid vin som slagtilbud af den ene eller anden slags. Her i uge 35 er der selvfølgelig også kommet en masse tilbud, og denne gang faldt jeg over et tilbud fra Føtex. 3 Flasker for 100 kr med en normalpris på 69,95 stk. Ja, det lyder i hvert fald billigt, så dette måtte afprøves. Er det så endnu en, der ikke lever op til før prisen? Det vil vise sig i denne anmeldelse.

Jeg har bevidst ikke søgt oplysninger om vinen inden optrækning for bedre at kunne finde min egen smag og vurdering af den.

Optrækning

Flasken er nydelig med en klassisk etikette og rød folie om halsen. Ved optrækning knækkede korkproppen desværre, og vinen måtte lige en tur igennem vintragten.

Når vinen skænkes, er det en flot rød farve med klart skær, gardinerne falder tungt med en klar kant. Meget positivt indtil videre. Duften er præget af kraftige modne bær.

Så skal der smages

Man får først en kraftig bærsmag i munden, som går over i en mild og dejlig smag, og så kommer der en lidt bitter eftersmag – men alligevel på den gode måde. Ville dog gerne have haft noget mere kraft og en længere eftersmag. Denne vin er slet ikke tosset og vil passe godt sammen med en god kylling.

Eftertanke

Føler jeg mig endnu en gang ført bag lyset af et slagtilbud, som ikke lever op til prisen? Nej, egentlig ikke. Jeg føler jeg har fået en god vin for pengene, selvom normalprisen på 70 kr nok er i overkanten. Finder du vinen til tilbudsprisen, så slå til, for den er et positivt bekendtskab.

Ekstra Bladet

Denne anmeldelse er jeg ikke helt enig i. Jeg synes de er meget hårde ved vinen, men jeg har også anmeldt den ud fra en 3 stk-pris til 100 kr.

http://ekstrabladet.dk/vin/vintest/ugenstest/article1518083.ece.

 

Om Brian Haahr-Nielsen

Den digitale nørd der elsker teknik, gerne flankeret af en god flaske vin til hyggelige stunder. Vin skal nydes, vin skal overraske. Og så skal den være prisen værd. Lige meget om det er fra supermarkedet eller vinbutikken.

Læs også

Casal de Ventozela Espadeiro

Casal de Ventozela Espadeiro er portugisisk rosévin, som vi har fået tilsendt til anmeldelse.

2 Kommentarer

  1. Pingback: Madblogs.dk

  2. Pingback: Brian Haahr-Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.