Forskellige vintilbud i uge 14

Som jeg lovede i sidste uge, så kommer her også en oversigt over de tilbud, som jeg faldt over ved gennemgang af tilbudsaviserne. Det bliver en hurtig gennemgang, da jeg har 3 anmeldelser fra de sidste 2 dage, som skal skrives ned. 🙂

Bilkas tilbud er ikke overvældende, men de har 2 fl. Orquestra fra Spanien. Denne vin har en normalpris på 41,95 kr, men i uge 14 får du 2 fl. for 40 kr. Vi har tidligere anmeldt denne, og den fik 50% i karakter. Brian, som anmeldte den, afsluttede anmeldelsen med kommentaren om at prisen bør være 30-35 kr – så dette tilbud vil være i orden.

Læs Bilkas tilbudsavis her: http://viewer.zmags.com/publication/4d2a0963#/4d2a0963/1.

Føtex‘ tilbud er lidt mere spændende. Her får du f.eks. 6 fl. for 200 kr. Du kan blande forskellige mærker, og af de mærker ville jeg nok vælge MontGras, Louis Bernard Côtes du Rhône, Periquita, og Banrock. Ud over dette tilbud kan du også få 2 fl. Drostdy-Hof for 75 kr. Et godt tilbud på en ganske god vin – også for nybegyndere.

Læs Føtex’ tilbudsavis her: http://viewer.zmags.com/publication/6340f269#/6340f269/1.

Super Spar er også med i denne uge. De har 3 fl. Robertson Winery i Shiraz, Cabernet Sauvignon eller Chardonney for 100 kr. Du får en hverdagsvin som summer af forår med en masse frugter og blomster.

Læs Super Spars tilbudsavis her: http://www.e-pages.dk/spar/932/.

Super Brugsen har kun ét tilbud, som tiltrak min opmærksomhed: 3 fl. Ramon Bilbao Crianza fra Rioja, Spanien. Den har fået nogle udmærkelser, som gør den lidt mere attraktiv end de andre tilbud.

Læs Super Brugsens tilbudsavis her: http://superbrugsen.dk/tilbud/ugens+tilbud.

Ugens bedste tilbud kommer fra Fakta. Her får den den roste Duette Indomita, som er lavet på Cabernet Sauvignon og Carmenere, og samspillet mellem disse to er rigtig godt. Andre vinanmeldere har tidligere givet denne topkarakter set i forhold til den lave pris på 70 kr. Så til 49,95 kr vil den kun imponere!

Læs Faktas tilbudsavis her: http://pdf.fakta.dk/fakta/.

Nettos tilbud er ikke noget at råbe hurra for, men jeg har alligevel valgt at tage en begyndervin med: Periquita, som du også kunne få i Bilka. En god portugisisk vin, som tiltaler nybegyndere med dens tydelige blommesmag.

Læs Nettos tilbudsavis her: http://viewer.zmags.com/publication/553e2967#/553e2967/1.

Rema1000 har en Rocco Passolo fra 2009 til 29 kr. Vores gæsteblogger og bidragsyder Thomas Grenberg har anmeldt denne sidste år og gættede på at den kostede 55 kr. Den får en pæn karakter, så hvis du alligevel skal til Rema1000, kan du jo vælge at tage en med.

Læs Rema1000s tilbudsavis her: http://nozebra.ipapercms.dk/Rema1000/Uge14/.

Sidste bud på et godt vintilbud er jeg meget i tvivl om. En Wolf Blass Eaglehawk Shiraz i Kiwi Minipris til 39 kr. Normalt er vin fra Wolf Blass ganske udmærket, men jeg er meget i tvivl om jeg egentlig ønsker at tage denne med, hvis jeg kommer i en Kiwi Minipris. Jeg har tidligere fået en del fra Wolf Blass og nogle gange skuffer de, hvor de andre gange kan være ganske udmærket. Men jeg er sikker på, at nybegyndere ikke bliver skuffet – husk dog at overvej om prisen på 39 kr gøt den værd at tage med.

Læs Kiwi Minipris’ tilbudsavis her: http://nozebra.ipapercms.dk/KIWIminipris/Uge14/.

Dette var mine iagtagelser. God vinjagt!

Om Kim Nymann

Druernes kreative talent hvor jeg løser design- og grafikudfordringer. Frankofil med hang til Bourgogne og Champagne - samt tysk Riesling. Jeg elsker komplekse og udfordrende vine, der efterlader et indtryk og smil på læben.

Læs også

Vinoli

Amerikansk vin fra Vinoli – #3: 2013 Discoveries Cabernet Sauvignon

3. og sidste amerikanske vin fra Vinolis Vinbox. Jeg kigger på både vinens test og Vinbox samt om vinabonnement er en god ide.

3 Kommentarer

  1. Thomas Grenberg

    Netto har 2 flasker Robert Mondavi, Woodbridge Zinfandel til 80 kr. Kim anmeldelse af Cabernet udgaven burde koste 69,95 pr. stk. Har dog ikke selv prøvet den i Zinfandel udgaven endnu.

    Netto har også en udemærket spansk hverdags vin: Castano Monastrell 2009 til 30 kr. som også er ganske udemærket.

  2. Da jeg studerede fandt jeg tit Periquita i Netto til forholdsvis få penge. Og som jeg husker den, så har den en god let kraftig smag for få penge. Bestemt en god begynder vin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.