Vinklub for interesserede i Hedensted og omegn

Jeg læste i vores lokale Hedensted Avis, at Super Spar på Bredgade sælger billetter til vinklubben Vin med Hjertets vinsmagning.

Vin Med Hjertet er en vinklub, hvor du en gang om måneden modtager en vin med beskrivelse. Derudover er der vinsmagning 2-3 gange om året.

Har du lyst til at prøve en vinklub, hvor du smager vin sammen med andre vininteresserede, kan du komme til informationsmøde fredag den 11. marts 2011 kl. 19.00 i Ørum-Daugård Multicenter. Vinene præsenteres af Bækkelund Vine.

Program:

  • Velkomst.
  • Vinsmagning af 4 supervine.
  • Informationsmøde om vinklubben.
  • Vinsmagning af 4 supervine.
  • Herefter serveres en tapas-tallerken + kaffe.

Pris: 295 kr. Billetter kan købes i butikken

Vi på Druerne synes vældig godt om dette initiativ. Det er en vinklub uden for mange forpligtigelser. At den tilmed er i området er kun godt. Vi er ikke med i denne vinklub, men om vinene kun er fra Bækkelund Vine, eller nogle af vinene kommer fra Super Spar, ved vi ikke. Hvis du er med i klubben, kan du måske komme med svaret i en kommentar her neden under.

Det er dog ikke kun i Hedensted at denne vinklub eksisterer. Faktisk har Bækkelund Vine vinklubber spredt rundt i Jylland og Fyn. Se mere på Bækkelund Vines oversigt og find en vinklub i nærheden af dig.

Om Kim Nymann

Druernes kreative talent hvor jeg løser design- og grafikudfordringer. Frankofil med hang til Bourgogne og Champagne - samt tysk Riesling. Jeg elsker komplekse og udfordrende vine, der efterlader et indtryk og smil på læben.

Læs også

En aften med Châteauneuf du Pape

Det er altid spændende at dele sin glæde for vin sammen med andre. Og således …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.