Super tilbud på Il Passo de Sabina – Kun 25 kr.

Tilbuddet i butikken

Forleden ringede en god kollega til mig, for at høre om jeg kendte til Il Passo de Sabina. Jeg måtte desværre erkende, at jeg kun havde set den i butikken, men aldrig fået den med hjem. Han stod midt i Super Brugsen, og kiggede på noget der lød som et super tilbud. Il Passo de Sabina fra 2009 til kun 25 kr. flasken. Normal prisen er 79,95 pr. flaske. Selvom den tit ses på tilbud til fx. 3 flasker for 120 eller 6 for 200 kr, så har jeg aldrig set på tilbud til kun 25,- kr. flasken. Så jeg bad min kollega tage 2 flasker med i kurven. For det tilbud måtte jeg prøve. Og næste dag, stod der  2 flasker Il Passo de Sabina på mit bord. Tak til Anders for det.

Men der måtte desværre lige gå lidt tid, inden at jeg igen så anledning til at finde en flaske vin frem. Men det blev så en tirsdag aften, hvor bedsteforældrene havde været forbi til hygge i knægtens børnehave. Og så kom forbi til lidt lasagne. Jeg havde jo lovet på Twitter, at den nok snart skulle blive smagt, så frem med den første flaske Il Passo de Sabina. Tilbuddet skulle afprøves.

Og hvordan er den så?

Da proppen kom op, fulgte duften fra vinen hurtig op i næsen. Den virkede en del som AP Vino da Tavola Rosso, som vi tidligere har anmeldt her på druerne.dk. Jeg fik budt vinen rundt, og det blev så endelig min tur til at se vinen i glasset.

Dens mørke, nærmest sorte farve med et blåligt skær fyldte glasset. I kanten kunne man fornemme at den er mørke violet. Ikke altid at dette hænger sammen med en stor smag. Men duften gav udtryk for at det var en frugtrig vin. Og det skulle vise sig at passe. Duften bestod af solmodne solbær og vanilje.

Smagen sagde straks, at denne vin hører til en pænt stykke over de 25 kr. Il Passo de Sabina giver en super flot frugtsmag. der gør at den let kommer til at overskygge, at det er et let tør vin. Frugtsyren fungerer rigtig godt. Igen her er de mørke solmodnebær fremtrædende. Solbær, kirsebær og igen vaniljen. Men også en snært af svesker toner frem. Dette bærers over i en flot eftersmag, men en utrolig mild og rund tannin.

Det er en yderst behagelig vin. En smule mere afdæmpet end AP’en, men stadig med en stor smag. Kim efterlyste i sit sidste indlæg mere udfordring i smagen. Det syntes jeg denne fanger på en flot måde, uden at den bliver overdøvende. Il Passo de Sabino er en yderst behagelig vin, som virkelig smagte mig. Den stod godt til lasagnen.

Jeg skylder at fortælle at vinen er lavet på Merlot og Corvina druerne, som er dyrket i nord Italien.

Er den pengene værd?

Nogle gange kan et tilbud virke så billigt, at man begynder at tænke: Hvad mon der er galt? Er det en sjålet vare eller? Når man tænker vin til kun 25 kr. flasken, så forventer man normalt ikke nogen stor oplevelse. Faktisk går mine tanker mod nogle af de mange slave flasker der findes.

Men Il Passo de Sabina skuffer ikke, så tilbuddet på 25,- kr. pr. flaske er helt fænomenal. Den er alle pengene værd, og mere til. Normalprisen er måske lige i overkanten, men mit bud vil være 55 kr. Så ser du den i et tilbud til 20-30 kr. flasken, så slå til. Det er super god vin til de penge.

Horsens Posten fra i dag d. 2. marts 2011 viser et tilbud i Kvickly Horsens. Her kan du købe 6 flasker Il Passo de Sabina for kun 169,- kr. Klart et tilbuds pris der er værd at gå efter. Man sparer hele 304,70 kr. fra normal prisen. Tilbuddet gælder frem til d. 5. marts 2011 i Kvickly Horsens.

Om Brian Haahr-Nielsen

Den digitale nørd der elsker teknik, gerne flankeret af en god flaske vin til hyggelige stunder. Vin skal nydes, vin skal overraske. Og så skal den være prisen værd. Lige meget om det er fra supermarkedet eller vinbutikken.

Læs også

Cloudline Pinot Noir fra USA er elegant Oregon-vin

Egentlig var jeg på jagt efter vinglas, men kommer hjem med Cloudline Pinot Noir – …

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.