Attraktive vintilbud i uge 13

I næste uge bugner tilbudsaviserne med vintilbud, så det er fristende at købe nogle flasker med at de tilbud, som ens faste supermarked har stillet frem. Men som sædvanligt skal man tage førprisen med et gran salt. Det samme skal avisernes anmeldelser. Det er set mange gange, at en avis har givet en bestemt chilensk vin 5 stjerne, men nærlæser man anmeldelsen, er det en anden årgang eller i en anden udgave.

Hvad er jeg faldet over ved gennemgang af næste uges tilbudsaviser? Jeg har kigget de fleste igennem og noteret dette:

Føtex har i nogle uger haft vinfestival, hvor nogle kende producenters produkter har været på tilbud. Det har set attraktivt ud i annoncen, og jeg har også været forbi for en uges tid siden. Der var smagsprøver og en repræsentant, som kunne fortælle noget om vinen. Det var ikke noget der imponerende, eftersom vinen blev serveret for køligt og repræsentanten ikke kunne fortælle ret meget andet end at det var et godt tilbud.
Ud af næste uges tilbud, er jeg kun faldet over Diego de Almagro Crianza. Du får 2 flasker for 50 kr. Denne vin er en god vin at starte ud med, hvis du er helt ny i dette spændende univers, og til 25 kr/flasken vil prisen være i orden.

Find tilbudsavisen her: http://www.foetex.dk/Ugenstilbud/Pages/Tilbudsavisen.aspx

Rema1000 har deres sædvanlige Passus Ripasso Valpolicella Superiore 2009 til 39 kr. En ganske udmærket vin til en god pris, hvor den ikke vil skuffe på en hverdagsaften og sagtens kan bruges i weekenden.

Læs tilbudsavisen her: http://nozebra.ipapercms.dk/Rema1000/Uge13/

SuperBrugsen har lidt forskelligt, og jeg kender de fleste af dem, men jeg har alligevel valgt 2 flasker Rowan’s Ridge til 100 kr. Den kommer fra Klein Constantia, som en en af Sydafrikas absolut største producenter. Jeg kender ikke vinen, men tilbudet virker helt bestemt godt.

Læs tilbudsavisen her: http://www.superbrugsen.dk/tilbud/ugens+tilbud

I Bilka køber man jo stort ind og det gælder også i deres vinafdeling. Jeg er stor modstander af mange flasker af samme vin, men Bilka har alligevel 2 La Cuvée Mystique fra Frankrig til 98 kr. Den vin har jeg drukket mange af i tidens løb, og den er tilmed god for begyndere. Resten af Bilkas tilbud lokkede ikke.

Læs tilbudsavisen her: http://viewer.zmags.com/publication/5f7fca6c#/5f7fca6c/1

Fakta har nogle enkelte tilbud, og det eneste der lokker er en flaske Quintus til 45 kr. Vi har for nyligt anmeldt en anden fra producenten, og idet jeg ikke kender denne, kan jeg ikke stå inde for kvaliteten. Tilbudet vil jeg ikke køre langt efter, men af Faktas tilbud er dette det bedste.

Læs tilbudsavisen her: http://pdf.fakta.dk/fakta/

Netto har derimod to rigtig gode tilbude: 3 fl. MontGras Reserva til 99 kr. En rigtig god vin til en meget billig penge. Er du villig til at spendere lidt flere penge på en vin, fås MASI Campofiorin 2007 til 65 kr. En god pris, som også kan findes lidt billigere i Tyskland. Otto Duborg har selvsamme vin til 50 kr, men 65 kr er en god pris i Danmark.

Læs Nettos tilbudsavis her: http://viewer.zmags.com/publication/05772be7#/05772be7/1 og Otto Duborgs tilbudsavis her: http://www.otto-duborg.dk/Tilbudsavisen/Marts_2011/ (link er ikke længere aktivt).

God vinjagt!

Om Kim Nymann

Druernes kreative talent hvor jeg løser design- og grafikudfordringer. Frankofil med hang til Bourgogne og Champagne - samt tysk Riesling. Jeg elsker komplekse og udfordrende vine, der efterlader et indtryk og smil på læben.

Læs også

Vinoli

Amerikansk vin fra Vinoli – #3: 2013 Discoveries Cabernet Sauvignon

3. og sidste amerikanske vin fra Vinolis Vinbox. Jeg kigger på både vinens test og Vinbox samt om vinabonnement er en god ide.

2 Kommentarer

  1. Super god ide med ugens tilbud 🙂

  2. Thomas Grenberg

    Kan tilføje at Super Brugsen har 6 flasker Savannah, Syd Afrikansk vin på tilbud til 150 kr for 6 flasker. Fåes i både Cabernet Saugvignon, Shiraz og Chardonay, det er en ganske god hverdags vin og kunne godt ligge i en 40-45 kr flasken. (Fik nogle glas af den i går)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.