Stor tilbudsuge i supermarkederne

Når man åbner ugens aviser i denne uge, ser man dem bugne af tilbud på hvidvine og rødvine. Jeg vil her forsøge at skabe et lille overblik over, hvad der kunne være værd at få fat i. Og her er det man skal passe på ikke at lade sig narre af falske tilbud. Ikke alle priser er tilbud. Men lad os komme i gang.

Føtex

Tilbudsavis: http://viewer.zmags.com/publication/84afceea#/84afceea/108

Fra side 108 starter ugens vintilbud. Her skal man lægge mærke til tilbuddet, der ligger i nederste venstre hjørne. Der er bud på 2 fl. Robert Mondavi Private Selection Zinfandel 2008. Her får man 2 flasker for kun 99,- kr., hvor normalprisen er 89,- pr. flaske. Vi ligger inde med en sådan flaske, som vi anmelder snarligst. Forhåbentlig passer det ind i planen på fredag. Vinen er blevet testet i BT, og har fået 5 ud af 6 stjerner.

Også Wynns Shiraz virker som et super tilbud. Her får du 3 flasker for kun 129,- kr. Et hurtigt kig på nettet så ser man at den faktisk henter ganske fine point hjem hos Snooth.com.

En sidste fra Føtex, som jeg syntes er værd at fremhæve, er San Felice Il Grigio 2006. Netop denne årgang har fået gode point. Ikke bare ifølge Føtex’ egen annonce, men også når man kigger ud på nettet:

http://www.cellartracker.com/wine.asp?iWine=874714

Fleggaard

Vi haster et smut ned over grænsen, for at se hvad Fleggaard har at byde på. De afholder nemlig vinfestival i disse dage. Hvilket betyder at du har mulighed for at snakke med en vinekspert og smage på en række udvalgte vine, inden du køber. Vindemonstrationen startede i sidste weekend, og slutter i den kommende weekend. Vinguiden vil være til stede nu på fredag, lørdag og søndag mellem kl. 11 og kl. 19.

En ting man skal være opmærksom på med Fleggaard er, at de super gode til at undgå skrive årstal på deres vintilbud. Dermed er det svært at bedømme om tilbuddet er godt eller ej. Da en vin godt kan varriere en stor del i pris alt efter hvordan høsten har været det år.

Find tilbudsavisen her: http://ipaper.ipapercms.dk/FleggaardGmbH/Detailavis2010/Oktober1/

Super Best

Til sidst vil jeg nævnte et interessant tilbud som Super Best har i ugens avis. Her har du mulighed for at købe en smagskasse fra Trionfo. Kassen indeholder 6 flasker. Disse vine har høstet god række hæder rundt på nettet, hvor den sælges. Folk har kommenteret med gode kommentarer. Prisen virker derfor ganske fornuftig til 269,- kr.

Se tilbudsavisen her: http://www.superbest.dk/tilbudsavis

Et andet spændende kig kunne også være Contado Riserva Aglianico del Molise 2007. Den kan købes for 79,95 kr. og ligger normal på 99,95 kr.

Om Brian Haahr-Nielsen

Den digitale nørd der elsker teknik, gerne flankeret af en god flaske vin til hyggelige stunder. Vin skal nydes, vin skal overraske. Og så skal den være prisen værd. Lige meget om det er fra supermarkedet eller vinbutikken.

Læs også

Vinoli

Amerikansk vin fra Vinoli – #3: 2013 Discoveries Cabernet Sauvignon

3. og sidste amerikanske vin fra Vinolis Vinbox. Jeg kigger på både vinens test og Vinbox samt om vinabonnement er en god ide.

2 Kommentarer

  1. Sjovt I har taget Wynns Shiraz med, købte 3 flasker i starten af ugen. Har dog ikke fået den smagt endnu.

  2. Du må endelig fortælle om den, når du får smagt den. Vi fik smagt på lidt vin i fredags, men vi skal lige have rettet indlægende til, så kommer de online snart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.