Quirky konkurrence

Ravenswood har afholdt konkurrence i samarbejde med PR bureauet Hill & Knowlton. Og derfor blev vi også inviteret til at deltage i konkurrencen. I dag er sidste dag for indsendelse, og selvom vores bidrag allerede røg ind i tirsdags, så er det først i dag vi har nået at få den klar her til druerne.dk.

I videoen, har vi valgt at anmelde 2 bordeaux vine. Disse satte vi op imod hinanden, for at se hvordan 2 vine fra samme område klarer sig mod hinanden. Og om der i dette tilfælde er god grund til at betale en smule ekstra pr. flaske for den dyrere flaske.

De 2 vine er:

 • Chateau Saint-Pierre – Bordeaux Supérieur 2003
 • Pigeonnier de Seguin – Grand vin de Bordeaux 2006

Men prøv at se vores bud på en quirky vinanmeldelse, der forsøger at sprede det glade budskab om vin til danskerne:

Hvis du vil læse mere om konkurrencen, kan du se vores tidligere indlæg:

Eller klik ind på konkurrencens hjemmeside:

 • Vin Quirk 2010 – Ravenswood Winery

Kim og jeg kæmpede en hel aften, med at optaget og sammen klippet filmen. Og i betragtning af, at det er vores første forsøg på video mediet, så er vi ganske tilfredse. Og vi hører gerne fra dig som læser, om hvad du syntes. Fortæl gerne hvad vi gjorde godt, og hvad vi kan gøre bedre. Og om det er noget vi bør gøre igen?

Om Brian Haahr-Nielsen

Den digitale nørd der elsker teknik, gerne flankeret af en god flaske vin til hyggelige stunder. Vin skal nydes, vin skal overraske. Og så skal den være prisen værd. Lige meget om det er fra supermarkedet eller vinbutikken.

Læs også

Tillykke med fødselsdagen!

druerne.dk har fødselsdag og fylder 1 år. Det skal da fejres! Læs med her hvordan vi fejrer vinbloggen - og hvordan du kan deltage.

4 Kommentarer

 1. godt gået Druer. En film helt nede på jorden med en anmeldelse der er til at forstå for almindelige mennesker. Det kan I roligt arbejde videre på måske med lyssætningen men det er småtings afdelingen.

 2. Kim Nymann Christensen

  Tak for kommentaren, Thomas.

  Vores mål var også at bibeholde Druerne.dk’s røde tråd med personlighed og nede-på-jorden-jargon.
  Det med lyssætningen har du ret i, men den kunne vi ikke i situationen løse. Vi kæmpede med lyden, som blev ganske okay.

  Men tak for din kritik. Den er værdsat. 🙂

 3. I øvrigt stor ros fo de pop-ups tekster, det er god humor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.