Godt tilbud til vinterperioden

Jeg har netop modtaget et tilbud fra VinDanmark, som sælger vinkasser til en billig penge. Dvs. at hvis du er interesseret i at købe 6 eller 12 flasker af den samme vin, kan du få dem til en billig penge. De har både den almindelige bordvin og den bedre lørdagsvin, og mange af deres vintilbud er med en stor besparelse.

I dette tilbud, som jeg synes at meget tillokkende, kan du få en “duelkasse”; Chile vs. Sydafrika – hvilken vin er bedst?

Du får 6 flasker 2008 Pacifico Sur Merlot fra Chile og 6 flasker 2009 Goddess Syrah fra Sydafrika til 499,00 kr. Dette virker til at være et godt tilbud, og jeg kunne sagtens finde på at købe en pakke til at have liggende, når man en hverdag får gæster. Så kan man bikse en vintergryde sammen og hygge sig i vinterkulden inden for med en god og varm gryderet og en chilensk eller sydafrikansk rødvin.

Køb vinkassen her:
http://www.vindanmark.com/Sorter_efter_pris/Tilbud/Chile_vs_Sydafrika_k85_i133.html

Umiddelbart kan jeg ikke finde en anmeldelse af vinene på nettet, så det er bare med at prøve sig frem. Du kan evt. købe kassen og smide en kommentar med din bedømmelse, så andre kan blive lokket eller alarmeret. 🙂

Om Kim Nymann

Druernes kreative talent hvor jeg løser design- og grafikudfordringer. Frankofil med hang til Bourgogne og Champagne - samt tysk Riesling. Jeg elsker komplekse og udfordrende vine, der efterlader et indtryk og smil på læben.

Læs også

Vinoli

Amerikansk vin fra Vinoli – #3: 2013 Discoveries Cabernet Sauvignon

3. og sidste amerikanske vin fra Vinolis Vinbox. Jeg kigger på både vinens test og Vinbox samt om vinabonnement er en god ide.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.