Bordeaux guide 2010

Bordeaux - Kvalitet for alleBrancheorganisationen for bordeauxvine (CIVB) har i dag lanceret deres 2010 guide over bordeaux vine i prislaget 50 til 180 kroner. Guiden har lagt stort vægt på at matche de mange gode vine til passende brug. Derfor har de udvalgt og fordelt 55 af de bedste bordeaux vine i følgende kategorier:

  • Vin til aperitif.
  • Vin til hverdag.
  • Vin til særlig lejlighed.

Guiden er sat fint sammen, og er nem at overskue. Hver vin præsenteres ganske kort med angivelse af navn, årgang og druetyper. Ligesom der skrives hvor den købes og dens vejledende pris. Derefter en lille kommentar fra en af guiden jurymedlemmer, som kan bruges til inspiration til hvordan den kan bruges og om den vil falde i din egen smag.

Her på druerne vil vi kigge nærmere på denne guide. Så mon ikke du kommer til at læse en anmeldelse om nogle af disse vine fremover.

Guiden finder du ved at klikke dig forbi følgende link: http://www.bordeauxguiden.dk/

Om Brian Haahr-Nielsen

Den digitale nørd der elsker teknik, gerne flankeret af en god flaske vin til hyggelige stunder. Vin skal nydes, vin skal overraske. Og så skal den være prisen værd. Lige meget om det er fra supermarkedet eller vinbutikken.

Læs også

Vinoli

Amerikansk vin fra Vinoli – #3: 2013 Discoveries Cabernet Sauvignon

3. og sidste amerikanske vin fra Vinolis Vinbox. Jeg kigger på både vinens test og Vinbox samt om vinabonnement er en god ide.

En kommentar

  1. Kim Nymann Christensen

    Guiden plejer at være som tillæg i Penge & Privatøkonomi. Den er trods alt god at have ved hånden. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.