Forside » Anmeldelser af vin (side 4)

Anmeldelser af vin

Vinanmeldelse af rødvin, hvidvin, Champagne, dessertvin samt alle andre typer. Vi anmelder eller slags vin.

  • Domaine de Galuval Rasteau 2010

    Domaine de Galuval Rasteau 2010

    Sommeraftener kræver sommervine. Og Rhône dalen byder på mange passende vine til sommerens grillaftener. Jeg fik en Domaine de Galuval Rasteau 2010 i julegave, og nu er det blevet tid til at smage den. I 2004 købte Vincent Moreau en forfalden vingaar...

  • Spansk sprødhed fra Ribera del Duero

    Spansk sprødhed fra Ribera del Duero

    En lækker spansk vin med masser at varme og fylde. En europæisk powervin. ...

  • Castelmaure Corbiéres 2009 – Skøn oplevelse

    Castelmaure Corbiéres 2009 – Skøn oplevelse

    Da boksen med MASI var tømt, hev jeg en flaske frem fra gemmerne, som jeg havde taget med til sommerhuset. En fransk vin, som jeg havde glædet mig til at smage, efter som at den var blevet præmieret med Médaille d’Or Paris 2011. Som altid er de...

  • Zeni Amarone Classico 2011

    Zeni Amarone Classico 2011

    Den lå og fristede i vinskabet. Og da fruen bød på flæskesteg med det hele, så måtte vinen da også være en amarone. For som du sikkert hart hørt mange gange før, så er amarone og ripasso gode bud til den fede danske mad. Og det er ikke uden grund. Me...

  • Peter Yealands Sauvignon Blanc

    Peter Yealands Sauvignon Blanc

    Hvidvin med duft af hyldeblomst skal da nydes på terassen. Så snakker jo selvfølgelig om Sauvignon Blanc. ...

Clos de los Siete 2012

Clos de los Siete 2012

En søndag under OL fra Rio, skal der nydes et glas rødvin. Mens der ses på atletik, svømning og meget mere. Godt krydret med danske medaljer. Aftenens valg blev Clos de los Siete fra Argentina, som var det nærmeste til Rio, jeg kunne finde i min samling af flasker. Clos de los Siete Vinen er årgang 2012, og produceret af Michel Rolland, som nok bedst er kendt for sin rolle i Bordeaux, hvor han ejer flere vinslotte, samt andre steder i Frankrig. Samt 1 i Spanien og Sydafrika, samt 2 i Argentina, hvor Clos de los Siete er den ene gård. ... Læs mere »

Albet i Noya – økologisk Cava fra Laudrup Vin & Gastronomi

Albet i Noya – økologisk Cava fra Laudrup Vin & Gastronomi

Albet i Noya producerer denne prisbillige Cava, der tilmed er økologisk. Vi har testet Petit Albet Brut Reserva. Læs mere »

Cava – AA Privat Laeità Grand Reserva Brut Nature 2012 – Tør og lækker

Cava – AA Privat Laeità Grand Reserva Brut Nature 2012 – Tør og lækker

Dette er den 3. flaske bobler vi har modtaget fra Laudrup Vin og Gastronomi. Og de har virkelig forkælet os med nogle spændende flasker. Det siger vi dem mange tak for. Vi bevæger os videre rundt i europas bobler, og kommer denne gang forbi Barcelona. Flasken hedder Laeità Grand Reserva Brut Nature. Laeitá leveres i et stort og flot rør, som man ser mange whisky flasker blive solgt i. Det er med til at gøre ekstra interessant, og giver et eksklusivt udtryk. Tager man låget af, ser man også en atypisk flaske. En nærmest kegleformet flaske, som er bredest forneden ... Læs mere »

Anmeldervin: Champagne Mailly fra Laudrup Vin

Anmeldervin: Champagne Mailly fra Laudrup Vin

Laudrup Vin & Gastronomi er klar med sommerens vine, og har i den forbindelse fremsendt fire flasker bobler til anmeldelse hos os. Brian har netop skrevet om Paul Kublers Cremant, og jeg vil i denne artikel koncentrere mig om Champagne Mailly Grand Cru. I 1929 gik lokale bønder sammen om at oprette et Champagnehus, der skulle gøre brug af udvalgte Grand Cru-marker i nærområdet. Den dag i dag producerer Champagne Mailly beskedne 500.000 flasker om året i fire forskellige kvaliteter, hvor specielt bundniveauet er meget højt. Denne flaske er billigste variant fra producenten. Mailly er en klassisk Champagne forstået på den ... Læs mere »

Paul Kubler Cremant D’Alsace Brut til sommeren

Paul Kubler Cremant D’Alsace Brut til sommeren

Laudrup vin har opdaget at sommeren er kommet. Derfor har de været så venlige at sende os inspirende flasker til at nyde på terrassen, eller med gæsterne. Jeg tager hul på den første af boblerne, som er en Cremant D’Alsace. som navnet anviser er det mousserende bobler fra Alsace i Frankrig. Man startede helt tilbage i 1900 tallet med at skabe de første Cremant D’Alsace. Men det var først i 1976 at de fik tilknyttet AOC til titlen. Metoden der bruges er sidestillet med Champagnemetoden, dog sælges flaskerne til noget andre priser end Champagne. Dvs at der god mulighed for ... Læs mere »