Forside » Anmeldelser af vin » Australien

Australien

William Hardy Langhorne Creek Shiraz

William Hardy Langhorne Creek Shiraz

KÆRE LÆSERE, GODT NYTÅR. Så blev det Januar 2016, og uge 1 venter forude. Det betød en sidste feriedag før det hverdagen igen i morgen går løs. Jeg nåede selv at trodse de ca. -5 frostgrader og den bidende vin, og snuppe en løbetur før aftensmaden. Det er også uge 1 at Coop sætter 2 af Hardys vine på tilbud til halv pris. 49,95 kr pr. flaske. Hvidvinen anmeldte jeg i sidste uge, og i aften er det så rødvinens tur. Rødvinen er høstet i Langhorne Creek i Sydaustralien. Fruen havde lavet en skøn mørbradgryde mens løbeturen stod på, så ... Læs mere »

William Hardy Limestone Coast Chardonnay 2014 på tilbud

William Hardy Limestone Coast Chardonnay 2014 på tilbud

Så er vi også hoppet med på bølgen af januar udsalg. Derfor kigger vi nærmere på en fremsendt hvidvin fra William Hardy, også kendt i daglig tale som Hardys. Det er en ny flaske fra Hardys, og som Coop sender på tilbud i Superbrugsen i uge 1 til halv pris. Vi har fået lov at tage et smugkig på William Hardy Limestone Coast Chardonnay 2014, og se hvad den kan byde på. Vi har tidligere kigget en rødvin fra Hardy’s, hvor du også kan læse historien om Hardy. Hardy er en af Coop kædens populære vine. Og er et af ... Læs mere »

Reynella Shiraz – Australsk vin med udfordring

Reynella Shiraz – Australsk vin med udfordring

En australier med både kompleksitet, lagringspotentiale, syre og mørke frugter? Kan det virkelig passe? Læs mere »

En skæv australier: Banrock Station Reserve 2012

En skæv australier: Banrock Station Reserve 2012

Banrock Station byder på en Cabernet Sauvigno/Shiraz Reserve-vin, som støtter op om den danske sanglærke. Måske var det den tekst, der fik mig til at putte den i kurven, da jeg besøgte Føtex i Viby Centret. Eller også var det fordi den var sat ned til lige under halv pris. Den koster normalt 90 kr pr. flaske, men jeg fik den med hjem til 44 kr for en flaske. Så hvor meget mon går til støtten af sanglærken? Så tænkt at man kan støtte både den truede danske sanglærke, samtidigt med man støtter sin egen hang til god rødvin. Nu ... Læs mere »

Elderton fra Barossa i Australien

Elderton fra Barossa i Australien

Ashmead Cabernet Sauvignon fra Australien er en atypisk Barossa. Og så alligevel ikke... Læs mere »