Forside » Konkurrencer » Vinderne i vores konkurrence er fundet!
Vinderne i vores konkurrence er fundet!

Vinderne i vores konkurrence er fundet!

I vores konkurrence i samarbejde med Winefamly, har vi udtrukket vinderne af hhv. 6 flasker vin og 2 x gavekort á 250 kr. Jeg hentede alle deltageres navne over i et regneark, hvorefter jeg lod programmet udtrække vinderne.

Excel udtrækker vinderne

Som ekspert i Excel valgte jeg selvfølgelig at lade regnearket udtrække de heldige vindere ved hjælp af funktioner, makroprogrammering og lidt magi. 🙂

Video af vores lodtrækning ligger på YouTube, hvor Excel vælger tre tilfældige personer.

Brian og jeg hos Druerne.dk og folkene bag Winefamly.com ønsker vinderne stort tillykke og vil sige tak til alle deltagere for at være med i konkurrencen.

Om Kim Nymann

Druernes kreative talent hvor jeg løser design- og grafikudfordringer. Frankofil med hang til Bourgogne og Champagne - samt tysk Riesling. Jeg elsker komplekse og udfordrende vine, der efterlader et indtryk og smil på læben.
Jeg har skrevet 196 artikler for Druerne.dk.

Skriv en kommentar

Loading Facebook Comments ...

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*

Please insert the signs in the image:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.