Forside » Jul » December måneds tilbud – julespecial

December måneds tilbud – julespecial

I denne måned fokuserer vi på julevin. Vi skal finde 3 forslag, som falder i manges smag og som passer prismæssigt til julemadens sammensætning af sur/sødt/salt/bittert, der er de 4 grundsmage i madlavningen.

Vinoble

I Vinobles forretninger kan du finde en ung australier. En Shiraz med en god fylde og stor frugtsmag, som en australier bør være. Vælg den til de lidt mere fedt retter, som emmer af saft og kraft.

2010 Shiraz Cottage Garden fra McLaren Vale, Vinoble, 69 kr.

SuperBest

En italiener der åbner sig ved korrekt iltning. Mørke bær, sødme, krydret bouquet og smag og passer perfekt til juleanden og flæskestegen.

2009 San Michele Ripasso, Superbest, 75 kr.

Brdr. D’s Vinhandel

En webshop og vinforretning i København. Her finder du en fransk Cotes-du-Rhône, der er en klassisk Rhône-vin lavet på ny metode. Både friskhed og tyngde der gør vinen velegnet til vinmenuen.

2009 Cave d’Estézargues fra Terre de Mistral, Brdr. D’s Vinhandel, 69,95 kr.

God vinjagt!

Om Kim Nymann

Druernes kreative talent hvor jeg løser design- og grafikudfordringer. Frankofil med hang til Bourgogne og Champagne - samt tysk Riesling. Jeg elsker komplekse og udfordrende vine, der efterlader et indtryk og smil på læben.
Jeg har skrevet 196 artikler for Druerne.dk.

Skriv en kommentar

Loading Facebook Comments ...

En kommentar

  1. Har du brug for et 4. bud, så har Atomwine.dk netop sat 2008 Qta do Passadouro fra Passa Tinto ned til kun 50 kr. Det er så lav en pris, at jeg kom til at bestille en flaske. 😉

    http://atomwine.dk/product.asp?product=12345

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*

Please insert the signs in the image:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.